Aanmelden voor KNKB wedstrijden:

Aanmelding gaat uitsluitend via de website van de KNKB, de kaatsers dienen zich zelf op te geven via www.knkb.nl. Daar kun je jezelf voor een wedstrijd aanmelden door op de link “Geef je op” te klikken, je komt dan bij de wedstrijdagenda. Selecteer hier het juiste wedstrijdtype en categorie. Door het bondsnummer en de geboortedatum in te vullen, wordt je automatisch aangemeld bij de KNKB en zie je direct dat je op de lijst staat. De sluiting van de aangifte is op de maandag voor de wedstrijd om 14.00 uur.

De aangifte van de afdelingsparturen wordt door de secretaris van de vereniging gedaan.

Het is mogelijk dat bovenstaande procedure niet helemaal correct is vanwege de vernieuwde website van de KNKB. We zullen de procedure aanpassen als er meer bekend is.