En jeugd leden krijgen jullie er alweer zin in om een balletje te slaan???
Bij ons als jeugdcommissie begint het alweer te kriebelen hoor.
We beginnen dit jaar ook met een gezellige en sportieve activiteit met alle jeugdleden samen. Dit staat gepland op zaterdag 30 april en we zien jullie graag om 10.00 uur in sportoutfit natuurlijk in het gymlokaal in het dorpshuis.
Helaas is het ons niet gelukt om een “echte” trainer te vinden voor het komende seizoen maar Elske, Feikje en Dorina pakken het natuurlijk weer op, want het is belangrijk dat onze jeugd op het eigen veld staat.

We delen de trainingen als volgt in dit seizoen.
Woensdag om 18.15 tot 19.00 uur de Kabouters
Woensdag om 19.00 tot 19.45 de Welpen en de Pupillen met aansluitend competitie.

Dan hebben we nog de groep die we vanaf nu de mini kabouters noemen. Ben je op 1 januari 4 jaar en nog geen 6 jaar val je hier onder.
Dit is geen officiële KNKB categorie (zijn geen wedstrijden voor) maar we gaan samen leuke bal spellen doen en werpen en rollen met ballen en shuttels en proberen een beetje te kaatsen natuurlijk.
Hier starten de trainingen van op dinsdag 31 mei om 16.30 tot 17.15 op het kaatsveld. Dit onder leiding van Dorina en Sara.