Ledenpartijen, Competitie en Training:

KV Jan Reitsma organiseert naast de ledenpartijen ook  trainingsavonden en een competitie op de vrijdagavonden. Voor de Seniorencompetitie zal er weer gespeeld worden voor de felbegeerde wisselbeker en de eeuwige roem. Opgave ter plaatse bij Jappie Tigchelaar.

Let op: Een eventuele start wordt meegedeeld via Facebook, e-mail en onze website.

Kaatsen voor Dames 2020

Beste Kaatsdames,

Het is bijna weer zover! Kaatsen! Voor dames vanaf 14 jaar. Ben je lid van de vereniging of wil je dat worden? Dan kun je op vrijdagavond mee kaatsen en strijden om de felbegeerde wisselprijs. De winnares 2017 was Dorina Lubberts ,2018 Feikje Folkertsma en in 2019 Lieke Odinga. Wil jij hem in 2020 winnen? Ga er voor! Wij starten om 19.00 uur. Kom even eerder zodat de parturen uitgezet kunnen worden.

De kosten voor het hele seizoen zijn € 5,00 . Graag de eerste avond contant meenemen.

Voor vragen kun je contact op nemen met Elske Klik 0517-579602 of elskeklik@gmail.com. Alvast een hele  sportieve en gezellig zomer toegewenst.

Ledenpartijen:

Opgave voor de ledenpartijen t/m de donderdag voorafgaande aan de wedstrijd tot 20.00 uur bij iemand van het bestuur. Dezelfde avond óf vrijdagavond vindt dan ook de loting plaats om 20.00 uur in de kantine. Vaak is er in de kantine de week ervoor ook al een intekenlijst aanwezig voor de eerstkomende wedstrijd. Opgave kan ook via de website of per e-mail: info@kvjanreitsma.nl. Let op een bevestigingsmailtje!